🎁 Kodet e rrotullimeve falas 🎁

ShperblimKodiKazinoMiqësoreMarr
20FS – MegaquariumMEGA20Fair Go🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Mariachi 5MARIACHI-20Fair Go🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
100FS – Plentiful Treasures100ENJOYFair Go🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
10FS – T-Rex II10-TREX2Sloto Cash🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS20SPINSWINSloto Cash🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Cash Bandits 3FREE20BANDITSSloto Cash🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Parrot PartyPARTYMI20Miami Club🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
25FS – Fat CatCATSPINS25Miami Club🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
50FS – 1st And 10FDOWN50Miami Club🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
50FS – Double HeaderSTRIKE50Miami Club🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
50FS – WOC IIBIGWHEEL50Miami Club🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
100FS – Mystic GemsMYSTIC100BENMiami Club🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
10FS – T-Rex II10-TREX2Uptown Aces🇺🇸United States ✅
Merrni bonus
18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Secret JungleSECRET-20Uptown Pokies🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
100FS – Big SantaBIG100SANTAUptown Pokies🇺🇸United States ✅
Merrni bonus
18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
50FS – Plentiful TreasuresPLENTI50FULUptown Pokies🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Wrath Of Medusa20-FREESPINSDesert Nights🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
80FS – Mystic WolfMYSTIC80Slots Capital🇺🇸United States ✅
Merrni bonus
18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
100FS – WOSWITCHES100Slots Capital🇺🇸United States ✅
Merrni bonus
18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Wrath Of Medusa20-FREESPINSSlots Capital🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
25FSBlack Diamond
🇺🇸United States 🚫
Merrni bonus
18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
25FSBox 24
🇺🇸United States 🚫

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
25FSSpartan Slots
🇺🇸United States 🚫

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
100FS – FHMFHM100Red Stag🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
47FS – Cherry BlossomsCHBL47SLOTSRed Stag🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
100FS – Cash Bandits 3CASHBAND100OzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS20FREEOzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Cash Bandits 3CASHBAND20OzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – EHPPARTY20OzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – Frog FortunesFROGFORT20OzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
20FS – IC WinsICWINS20OzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
25FS – Cash Bandits 3CB25SPINSOzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet
25FS – Witchy WinsWW25SPINSOzWin🇺🇸United States ✅

18+, vetëm lojtarë të rinj, vlejnë kushtet

Çfarë është një rrotullim falas?

Një rrotullim falas është një raund falas në një lojë automatike pa pagesë që kazinoja të kërkojë që të paguani ndonjë gjë për rrotullimin. Kazinoja e lëshon atë ose si kod ose si kreditim automatik në llogarinë tuaj.

Çfarë është një kod rrotullues falas?

Një kod rrotullimi falas është një seri numrash, shkronjash, simbolesh ose një kombinim i këtyre karaktereve që ju lejon të merrni kredit për një rrotullim falas. Pasi të futni kodin në një fushë të kodit promocional në ekranin e duhur të kazinosë, do të shihni kreditin në llogarinë tuaj. Në disa raste, nuk do të merrni fare një kod. Në vend të kësaj, ju bini dakord në faqen e internetit të kazinosë për një promovim të veçantë për të marrë një kredit për rrotullim falas.

Si të merrni kodet e rrotullimeve falas?

Kazinotë në internet lëshojnë kode rrotullimesh falas nëpërmjet një sërë metodash. Ju mund të merrni një në një email si një regjistrim fillestar ose bonus mirëseardhjeje. Kazinotë shpesh i ofrojnë këto kode përmes emaileve dhe në faqet e tyre të internetit gjatë promovimeve të krijuara për të tërhequr interesin për lojërat dhe ofertat e reja.

Si të aktivizoni kodet e rrotullimeve falas?

Për të aktivizuar kodet e rrotullimeve falas, duhet të futni kodin në ekranin e duhur të kazinosë dhe ta aktivizoni atë. Kjo ndryshon nga një kazino në tjetrën. Për disa kazino ky bonus jepet automatikisht pas regjistrimit të llogarisë ose mund të aktivizohet nga faqja e dedikuar promocionale.

Si të përdorni kodet e rrotullimeve falas?

Pasi ta përditësoni llogarinë tuaj me kreditin, mënyra se si e përdorni varet tërësisht nga sistemi i kazinosë. Mund t’ju duhet të zgjidhni manualisht kreditin në ekran përpara se të zgjidhni një lojë ose sistemi mund të zgjedhë automatikisht se cila lojë mund të luhet me rrotullimet falas. Disa kazino kërkojnë që të depozitoni një shumë të caktuar parash në llogarinë tuaj përpara se ta përdorni.

Si të fitoni duke përdorur kodet e rrotullimeve falas?

Nuk ka asnjë mashtrim për të fituar para duke përdorur kodet e rrotullimeve falas. Thënë kështu, mund t’ju duhet të plotësoni disa kërkesa të lojës ose kazinosë përpara se të shpresoni të fitoni dhe të tërhiqni ndonjë gjë. Për shembull, mund t’ju duhet të bini dakord për të dedikuar një përqindje të çdo fitimi të mundshëm drejt basteve të ardhshme.

Kërkesat e basteve të rrotullimeve falas

Zakonisht kazinotë kanë një kërkesë bastesh për të tërhequr fitimet e fituara nga rrotullimet falas. Kërkesat e basteve variojnë nga 1x fitime deri në 80x fitime.

Si të fitoni para pasi të keni fituar nga rrotullimet falas?

Shumë kazino kërkojnë që të fitoni një numër të caktuar lojërash dhe të vini bast fitimet tuaja disa herë përpara se të tërhiqni paratë e fituara fillimisht nga rrotullimet falas. Pasi të plotësoni këtë kërkesë, merrni para duke ndjekur udhëzimet e kazinosë që gjenden në faqen e dedikuar për tërheqje.

Kodet e rrotullimeve falas për pyetjet e bëra më shpesh

Ne përdorim cookies për t'ju ofruar përvojën më të mirë të mundshme në faqen tonë të internetit. Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqeje, ju pranoni përdorimin tonë të cookies.
Pranoje